Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor https://ohlalacharlotte.com met Afhaal- en Bezorgservice

Welkom bij onze online patisserie. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing wanneer u gebruik maakt van onze website, producten bestelt, of onze afhaal- en bezorgdiensten gebruikt. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Bestellingen en Betalingen:

Door een bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met het betalen van de aangegeven prijs voor de producten en eventuele bezorgkosten.
Betalingen moeten worden voldaan via de beschikbare betaalmethoden op onze website.

Afhaal- en Bezorgservice:

Wij streven ernaar uw bestelling op de afgesproken tijd gereed te hebben voor afhaling of levering. Echter, onvoorziene omstandigheden kunnen tot vertragingen leiden.
Voor leveringen gelden specifieke bezorgregio’s en -tijden. Controleer de beschikbaarheid in uw regio voordat u bestelt.


Annulering en Terugbetaling:

Bestellingen kunnen niet worden geannuleerd. U kunt echter wel een nieuwe datum kiezen voor uw afhaling of levering.

Wij bieden een bezorgservice en nemen 100% verantwoordelijkheid voor de aankomst van uw bestelling in perfecte staat. In het geval van afhalen zijn wij echter, zodra de bestelling onze professionele keuken verlaat, niet langer verantwoordelijk voor de manier waarop deze wordt vervoerd en opgeslagen voordat deze wordt geconsumeerd.

We streven naar hoogwaardige producten. Mocht u echter een probleem ondervinden, neem dan binnen een redelijke termijn contact met ons op.

Onze aansprakelijkheid is beperkt tot het aankoopbedrag van de betreffende producten.

Intellectueel Eigendom:

Alle inhoud op onze website, inclusief logo’s, afbeeldingen en teksten, is ons eigendom en beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.

Privacy:

Ons privacybeleid beschrijft hoe we uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen. Door gebruik te maken van onze diensten, stemt u in met dit beleid.

Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden:

We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd.

Contact:

Als u vragen heeft over onze algemene voorwaarden, neem dan contact met ons op via info@ohlalachatlotte.com