Taarten Online Bestellen

Pick up / Shipping

Ophalen / Verzenden

Onze missie is om u te voorzien van altijd verse, kwalitatieve Franse pattiserie. Dit houdt in dat onze taarten speciaal voor u op bestelling gemaakt worden om de kwaliteit en versheid van de taarten en gebakjes te waarborgen.

Om het u gemakkelijk te maken kan Oh là là Charlotte uw taarten en gebakjes vers aan huis leveren ná 17.30uur op donderdag en vrijdag in regio Haarlem*. Zaterdag bezorgen wij ook overdag. Via onze agenda in de webshop kunt u uw voorkeur voor levering aangeven. Andere dagen zijn mogelijk in overleg.

*) HAARLEM HEEMSTEDE AERDENHOUT HOOFDDORP ZWANENBURG HALFWEG VIJFHUIZEN SPAARNDAM SANTPOORT-NOORD OVERVEEN BLOMENDAAL CRUQUIUS LIJNDEN BADHOEVEDORP

Haalt u liever uw taart zelf op?

Dit kan op de Toko Coconut Trees Indonesisch Eten Amsterdamstraat 62 – 2032 PS te Haarlem. Deze optie kunt u aanvinken tijdens het bestelproces. Vóór 17.00uur besteld kan de volgende dag ná 17.30uur al opgehaald worden. 

Mochten er vragen zijn omtrent de levering, twijfel dan niet om ons te contacten. In het scherm “Order notes” kunt u opmerkingen toevoegen tijdens het orderproces.

Contact

Amsterdamstraat 62 – 2032 PS –Haarlem

Phone: + 31 (0) 6 11 27 92 46

Email: info@ohlalacharlotte.com

Dear private customers and Horeca,

At this moment we are baking only by appointment !

Please call us at the number 0611279246 or send us an email info@ohlalacharlotte.com 

Thank you very much !