Over

Oh là là Charlotte Franse Patisserie is opgezet door Andrea Langlois. Andrea is geboren in Brazillië, waarna zij vervolgens in Italië, Frans-Polynesië, Nieuw-Zeeland, Duitsland en in Frankrijk heeft gewoond. De smaken, texturen en indrukken van voedsel hebben sindsdien een andere betekenis gekregen voor Andrea. Al haar memorable ontmoetingen met diverse culturen over de hele wereld begonnen altijd in de keuken. 

Na gewerkt te hebben als docent Frans en Portugees voor Indiaase kinderen, besloot zij van haar passie haar werk te maken: Franse patisserie. Na ervaring op gedaan te hebben in Frankrijk, een diploma opzak en vol vastberadenheid om Nederland te laten genieten van de authentieke Franse patisserie, heeft Andrea eind 2018 Oh là là Charlotte in het leven geroepen. 

Oh là là Charlotte staat voor authentieke Franse taarten van hoge kwaliteit, die zowel online te bestellen zijn als op te halen in Bos en Lommer in de buurt van Amsterdam West. 

Andrea bereidt deze taarten voor u enkel vers, vol passie en volgens authentiek recept. Wanneer u deze taarten heeft geproefd, garandeer ik u dat u niet anders meer wil!